Taylor Swift ei ole enää teinitähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin country-musiikin supertähti Taylor Swift täyttää tänään 20-vuotta. Samalla häntä ei voida enää kutsua teinitähdeksi. Suosituimman teinitähden kruunu siirtyy samalla siis takaisin Miley Cyrusille.

Parikymppisen neitokaisen tämänpäiväisistä syntymäpäiväjuhlista saadaan luultavasti lukea tarkemmin huomenna. Viime viikolla bikineissä lomallaan kuvattu supertähti palasi aiemmin tällä viikolla Los Angelesiin, jossa hänet on kuvattu ensimmäistä kertaa myös suorissa hiuksissa.

Taylor Swift valtasi toden teolla hitti- ja myyntilistat viime vuonna, kun hänen levynsä oli Yhdysvaltojen myydyin albumi. Tänä vuonna onkin sitten ollut aika korjata satoa palkintojen muodossa, sillä nuori nainen on saanut kantaa palkintogaaloista pystejä kotiin selkä väärällään. Hänet on nimittäin nähty esimerkiksi Country Music Awardsin ja Grammy-gaalan palkintorohmuna.