Tiger Woods sai tältä kaunottarelta seksiä ilmaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Massiivisen suhdekohun keskiössä parhaillaan oleva Tiger Woods ei ole vieläkään näyttäytynyt julkisuudessa 27. marraskuuta alkaneen mediamylläkän aikana. Upporikkaan urheilijan uskotaan piilottelevan edelleen kotonaan, koska hänen väitetään menettäneen yhden hampaansa joutuessaan vaimonsa käsittelyyn.

Nyt Woodsin lukuisat rakastajattaret ovat puolestaan kuitenkin poseeranneet kivan viihdelehdissä, jotka ovat kaivaneet arkistoistaan golf-tähteen liittyvien kaunotarten kuvia. Yksi heistä on Jaimee Grubbs. Hän on yrittänyt korostaa medialle antamissaan lausunnoissa, että ei ole ottanut seksistä rahaa, joten hän ei ole siten myöskään toiminut prostituoituna.

Nyt tumma neitokainen poseeraa näyttävissä bikinikuvissa. Kuvat on ikuistettu auringonlaskun aikaan rannalla, jossa Jaimee Grubbs on keikistellyt kameran edessä punaiset bikinit yllään. Katso kuvat tästä. Grubbs on kuitenkin ottanut kohusta kaiken irti, sillä hän on jakanut lausuntojaan päivittäin lukuisille lehdille, radioasemille ja televisiokanaville. Viime viikolla hän esitti lisäksi Woodsin vaimolle julkisen anteeksipyynnön.