X-Factor -tuomaristossa sekasorto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurta suosiota nykyisin Britanniassa nauttiva X-Factor -kykyohjelma voi olla menettämässä nykyisen tuomaristonsa molemmat naiset. Viime viikolla huhuttiin, että Dannii Minogue olisi jättämässä pestinsä. Nyt samanlaisia suunnitelmia on ilmeisesti myös Cheryl Colella. Muitakin muutoksia on lehtitietojen mukaan vireillä.

Dannii ehti tosin jo kertaalleen kiistää julkisuudessa olleet tiedot, mutta siitä huolimatta hänen tilalleen kerrotaan haettavan parhaillaan korvaajaa. Yksi korvaajaehdokas on lehtitietojen mukaan ollut Spice Girls -tähti Melanie ”Mel B” Brown, mutta Simon Cowell kiisti tiedot ja totesi kaavailleensa sen sijaan poptähti Robbie Wiliamsia mukaan tuomaristoon, Daily Mail kertoo.

Simon Cowell vihjasi kasvattavansa tuomariston kokoa viiteen tuomariin. Hänen mukaansa Williams voisi olla mainio lisä tuomaristoon, vaikka Cheryl Cole ja Dannii Minogue eivät lopulta olisikaan lähdössä omille teilleen. Lisäksi hän vihjasi ottavansa finaalijaksoihin jatkossa mukaan kahdentoista sijaan kuusitoista kilpailijaa ja pidentävänsä ohjelman tuotantokautta kuukaudella.

Brittien taannoin maailman seksikkäimmäksi äänestämä 26-vuotias Cheryl Cole on puolestaan ilmoittanut harkitsevansa julkisen uransa keskeyttämistä, koska hän haluaa perustaa perheen. Cherylin musiikkiura sai tänä syksynä ennätysmäisen hyvän startin, kun hänen esikoissinglensä rikkoi myyntiennätyksiä Britanniassa. Lisäksi viime viikolla Rihanna ilmoitti haluavansa hänet seuraavan kiertueensa lämmittelijäksi. Perheen perustaminen saanee muutenkin mahdollisesti odottaa, sillä Simon Cowellin kerrotaan tarjonneen kaunottarelle palkan tuplaamista 1,2 miljoonaan puntaan kaudelta, News Of The World puolestaan kertoi.