Alessandra Ambrosio on uimarantojen kuolatuin huippumalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon viime vuosina äänestetty brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio sai kuluvan vuoden elokuussa perheenlisäystä, kun hän synnytti perheeseen Anja Louise Ambrosio Mazur -nimisen esikoisen.

27-vuotias huippumalli palasi kameroiden eteen jo muutaman viikon kuluttua synnytyksestä. Viime viikkoina tuore äiti on ollut esillä viihdelehdissä enemmän kuin koskaan aiemmin, eli äitiyden voidaan ainakin palstatilan määrässä mitattuna katsoa nostaneen hänen suosiotaan huimasti. Nyt Alessandra Ambrosio on poseerannut mallikuvauksissa uimarannalla St. Bartsin saarella. Katso kuvat tästä.

Erityisesti Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta ja Victoria’s Secret -mallinakin tunnetuksi tullut kaunotar on viime aikoina poseerannut myös alastomana esimerkiksi Bruno-leffahahmon kanssa. Alessandra valittiin tänä vuonna AskMen.com -sivuston äänestyksessä maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurusteleva Alessandra tuli tutuksi Victoria’s Secret -mallina. Häntä on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Varsinaista näyttelijänuraa kaunotar ei ole tehnyt, mutta hänet nähtiin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa.