Avioliitto lopullisesti ohi? Tiger Woodsin vaimo ilman sormusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden suurimmasta julkis-skandaalista parhaillaan vastaava Tiger Woods on mahdollisesti jo menettänyt pelin vaimonsa suhteen. Taannoin multimiljonääri oli valmis maksamaan avioliiton jatkamisesta kymmeniä miljoonia, mutta massiivisesta uskottomuudesta saatujen lisänäyttöjen jälkeen vaimo on mahdollisesti tehnyt oman ratkaisunsa.

Woodsin ruotsalaissyntyinen vaimo Elin Nordegren kuvattiin nimittäin tänään tankkaamassa huoltoasemalla. Paparazzit kiinnittivät erityistä huomiota siihen, että hänellä ei ollut enää kädessään vihkisormustaan. Katso kuvat tästä.

Vaimo ei myöskään yrittänyt lainkaan peitellä käsiään, vaan vaikutti varta vasten esittelevän niitä häntä seuranneille kuvaajille. Vaimoa ei ole vielä saatu kuvattua skandaalin alkamisen jälkeen yhdessä perheen jälkikasvun kanssa. Paparazzit metsästävät kuitenkin tällaista kuvaa parhaillaan kuumeisesti, sillä siitä on luvattu maksaa jopa 250.000 dollaria.