Cheryl Colen esiintymisasu käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimiesten tänä vuonna maailman seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi äänestämä Cheryl Cole, tyttönimeltään Cheryl Tweed, tekee parhaillaan erittäin menestyksekästä soolouraa laulajana. Samalla neitokainen kuitenkin harkitsee jo uransa lopettamista.

Menestyksekkäästä Girls Aloud -tyttöbändistä alunperin tunnetuksi tullut kaunotar haluaisi perustaa perheen, mutta se edellyttäisi hänen mukaansa sekä lupaavan musiikkiuran että X-Factor -realityohjelman tuomaripestin jättämistä. Simon Cowell lupasi viime viikolla tuplata Cherylin palkan 1,2 miljoonaan, mikäli hän päättää jäädä mukaan realitytuomaristoon.

Tällä hetkellä Cheryl tekee kuitenkin edelleen ahkerasti keikkaa. Viikonloppuna hänet kuvattiinkin esiintymislavalla varsin seksikkääseen esiintymisasuun sonnustautuneena. Myös kaunottaren tanssiliikkeet olivat omiaan korostamaan vaikutelmaa seksikkyydestä. Katso kuvat tästä.