Denise Milanin muodot ihmetyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailma on pullollaan kaunottaria, jotka janoavat niin kovasti omaa paikkaansa julkisuuden valokeilassa, että ovat valmiit tekemään lähes mitä tahansa päästäkseen viihdelehtien otsikoihin. Yksi oivallinen esimerkki on Denise Milani.

Milani on nousemassa kovaa vauhtia glamour-mallien raskaaseen sarjaan. Hänet on rankattu nettiäänestyksissä jo maailman sadan kauneimman joukkoon, mutta merkittävää osaa tuloksissa näyttelee mitä ilmeisimmin neitokaisen 32DDD-kokoinen rintavarustus, joka on kaikkea muuta kuin luonnollinen. Katso kuvat tästä.

Tsekkiläissyntyinen 29-vuotias Denise Milani on itse kertonut olleensa jo teini-ikäisenä selvästi keskimääräistä muodokkaampi. Malliuralle jo tuolloin suunnannut kaunotar rankattiin suositun AskMen.com -julkaisun lukijaäänestyksessä vuonna 2009 maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 33. Nykyisin neitokainen pyörittää myös aktiivisesti omaa DeniseMilani.com -nimistä verkkosivustoaan, joka avattiin jo vuonna 2007.