Elton John tekee dancelevyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin taannoin konsertoinut poptähti Elton John aikoo tehdä musiikkiinsa pienen nuorennusleikkauksen, sillä nykyisin pääasiassa slovareistaan tunnettu supertähti suunnittelee tekevänsä seuraavaksi levyllisen dancemusiikkia.

Lehtitietojen mukaan musiikkilegenda Elton olisi jo työstänyt uutta materiaalia yhdessä australialaisen tuottaja P’Naun kanssa. Hänet tunnetaan työstään muiden muassa Empire of the Sunin kanssa. Billboard-lehden mukaan levy-yhtiöt suorastaan tappelevat oikeudesta julkaista tulevaa dancemateriaalia.

– Elton kertoi kirjoittaneensa parasta materiaaliaan vuosiin, jopa vuosikymmeniin. Työskentely P’Naun kanssa on saanut hänen luovuutensa jälleen valloilleen. Monet suuret levy-yhtiöt ovat kiinnostuneita heidän materiaalistaan, lähde kertoi.