Lily Allen: ”Lopetin internetin käyttämisen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari Lily Allen on irtautunut tyystin internetin maailmasta. Aikaisemmin varsin innokkaana Twitterin käyttäjänä ja bloggaajana tunnettu tähti on nyt lopettanut internetin käytön kokonaan, sillä hän alkoi olla siitä liian riippuvainen.

– Minun täytyi lopettaa internetin käyttäminen kokonaan. Jos olin alamaissa, etsin netistä negatiivisia asioita, joita ihmiset olivat minusta kirjoittaneet ikään kuin saaden pahalle ololleni vahvistusta. ”Minä siis olen lihava ja ruma…”, Allen kertoo The Sun -lehden mukaan.

Brittipoppari on jopa antanut tietokoneensa ja BlackBerry-puhelimensa pois, sillä hän ei halua enää olla missään tekemisissä internetin kanssa.

– En omista BlackBerryä saati tietokonetta. En edes lue sähköposteja. Käytin internetiä hyvin tuhoisalla tavalla, tähti tunnustaa.

Lily Allenin elämässä puhaltavat muutoinkin muutoksen tuulet, sillä tähti on ilmoittanut pitävänsä musiikkiurastaan taukoa ainakin kaksi vuotta. Popparin on myös uutisoitu muuttavan pois Lontoon hälinästä Englannin maaseudulle. Ulkonäköön kohdistuvia paineita tunteva Allen on myös paljastanut kärsivänsä Body Dysmorphic Disorder – eli BDD-oireyhtymästä. Kyseinen psykologinen ongelma saa ihmisen kritisoimaan omaa vartaloaan normaalia enemmän.