Poliisit ja ”sosiaalitantat” tutkivat Tiger Woodsin kodin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Golf-tähti Tiger Woodsin suhdeskandaali aiheuttaa hänelle ja perheelleen jo odotettua suurempia ongelmia. Woods kärsii huomattavia summia, kun hänen sponsorinsa ovat yksi toisensa jälkeen ilmoittaneet lopettavansa yhteistyön. Nyt myös perheen kodin tapahtumat kiinnostavat viranomaisia.

Lauantaina Woodsin asunnolle suuntasivat nimittäin poliisien saattamana myös Floridan osavaltiossa lastensuojelusta vastaavat tahot, Radar Online uutisoi. Poliisista vahvistettiin julkaisulle, että poliisit ovat tavanneet asian tiimoilta sosiaalitanttoja, mutta kaikki yksityiskohdat pidettiin kuitenkin salaisuutena. Viranomaiset eivät voineet vahvistaa edes käyneensä asunnolla.

Julkaisun saamien tietojen mukaan koko ryhmä oli kuitenkin tehnyt tarkastuskäynnin Tiger Woodsin kotiin lauantaina päivällä. Ryhmä oli saapunut asunnolle yhdellä poliisi virka-autolla ja lastensuojelun käytössä olleella siviiliautolla. Vierailun tarkoitus on siis edelleen hämärän peitossa. Tiger sai kuitenkin vammoja kasvoihinsa vaimon vihanpurkauksen myötä, joten asian arvellaan liittyvän perheväkivaltaan.