Näin poptähti lentää ykkösluokassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kylie Minoguen pikkusisko Dannii Minogue on tehnyt jo vuosien ajan pop-uraa maailmalla, mutta todellinen läpimurto on vielä antanut odottaa itseään musiikkirintamalla. Muuten neitokainen on kuitenkin saanut hyvin jalansijaa viihdemarkkinoilla.

Dannii Minogue toimii nimittäin Britanniassa suurta suosiota nauttivan X-Factor -realityohjelman tuomarina. Ohjelma pitää ilmeisesti ainakin tilipussin kunnossa, sillä hän lentää yleensä ykkösluokassa. Nyt popparitähti on julkaissut blogissaan kuvan Etihad-lentoyhtiön lennolta, jossa hän matkustaa parhaillaan tyylikkäästi yhtiön uusitussa ykkösluokassa Lontoosta Abu Dhabiin. Hänen lentonsa laskeutuu tänään noin kello 17.00 Suomen aikaa. Katso kuva tästä.

Viime viikkoina saarivaltiossa on huhuttu, että X-Factor -ohjelman päätuomari Simon Cowell haluaisi Danniin ulos ohjelmasta ja hänen tilalleen esimerkiksi Robbie Williamsin. Virallisesti tästä ei ole kuitenkaan tehty vielä mitään päätöstä. Dannii saa siis mahdollisesti jatkossakin paistatella julkisuuden valokeilassa myös suosikkiohjelman merkeissä.