Bai Ling messuili estottomasti rinnat paljaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiinalaissyntyinen näyttelijä Bai Ling on nähty usein paljastelemassa intiimejä ruumiinosiaan julkisilla paikoilla. Vartalonsa peittelyyn mitä ilmeisimmin kyllästynyt tähti vilautteli kuitenkin viime viikolla aivan väärässä paikassa, kun hän paljasti rintansa lastensairaalan hyväntekeväisyystapahtumassa

Tällä kertaa meno on ollut samanlaista, mutta foorumi oli kuitenkin hieman paremmin valittu. Movie Meets -messutapahtumaan Hampurissa Saksassa osallistunut neitokainen ei nimittäin vaivautunut pukemaan lainkaan paitaa ylleen, vaan hän ”yritti peitellä” muotojaan vain pienellä turkispuuhkalla. Luonnollisesti rintavarustus oli kuitenkin kaikkien nähtävillä, joten kyse ei ollut enää edes pelkästä vilautuksesta. Katso kuvat tästä.

43-vuotias amerikkalaistunut tähti on näytellyt urallaan kymmenissä elokuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi The Crow, Storm Watch, Lords Of Dogtown, The Hustle ja Razor. Varsinainen läpimurto ei ole kuitenkaan vielä tapahtunut. Bai Ling näytteli myös Star Wars: Episode III -elokuvassa, mutta hänen kohtauksensa leikattiin pois lopullisesta valkokangasversiosta. Viime aikoina Bai Ling on nähty muiden muassa yläosattomissa rannalla ja toissa vuonna lisäksi eroottissävytteisissä kuvissa myös lehtien palstoilla.