Diili-Jethro Rostedt juhli Suomen seksikkäimmän taviksen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Diili-ohjelmasta jo ennen finaalia pudonnut, mutta sarjan tunnetuimmaksi tähdeksi noussut Jethro Rostedt oli viikonloppuna juhlimassa mallitoimisto MNG Model Managementin pikkujouluja helsinkiläisessä yökerhossa.

Ravintola Jenny Woohon oli saapunut Rostedtin lisäksi myös sankka joukko muita kutsuvieraita, kuten hänen kanssaan paikalle saapunut Diili-ohjelman voittaja Antti, Suomen seksikkäimmäksi tavikseksi taannoin nimitetty Nea Varkka sekä äitinsä kanssa paikalle saapunut Big Brother -ohjelmasta tuttu Cheryll Karri.

Kutsuvieraita viihdyttivät muiden muassa Talent-voittaja Motoriikka-Miikka sekä poppari Sofia Sida. Diili-Jethro innostui toden teolla seksikkäimmästä taviksesta ja vaati päästä kaunottaren kanssa myös yhteiskuvaan. Katso kuva alta. Kuva: Alex Aalto ja Suvi-Tuuli Kiilunen