Povipommi Jordan poseeraa Brunona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuin julkkistähti Katie Price, eli povipommi Jordan, vajosi viime kesän aikana suursuosiosta pohjamutiin käydessään ex-aviomiehensä Peter Andren kanssa katkeraa eroriitaa. Sittemmin Katie on yrittänyt paikata julkisuuskuvaansa monin keinoin, mutta siinä onnistumatta.

Pyrkimykset jatkuvat ilmeisesti edelleen, sillä nyt hän poseeraa lehdessä homomiehenä. Kyseessä on Heat-lehden Stars Dress Up -erikoisnumeron kuvaussessio, jossa Katie Price puettiin ja lavastettiin valkokankaalla taannoin nähdyn Bruno-elokuvan mainosjulisteen tyyliin. Katso kuva tästä.

Valmiissa kuvassa Jordan poseeraa Brunona keltaisessa hatussa ja keltaisissa shortseissa keskellä keltaista kukkaketoa.

– Kun Heat pyysi minua poseeraamaan Brunona, ajattelin että siitä tulisi hauskaa. Minulla ei ole siinä ensinnäkään juurikaan meikkiä, mutta tosin minulla on ihmeellistä ruskeaa töhnää kasvoillani. Itse asiassa pidän kuitenkin tuosta lookista, Katie Price kertoi lehden haastattelussa.