MC Hammer Big Brotheriin – myös Pamela Anderson mukana?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa valmistaudutaan parhaillaan jo seuraavaan Celebrity Big Brother -tuotantokauteen, ja tänään ensimmäinen kilpailijakin on jo paljastettu. BB-taloon muuttaa nimittäin ainakin ysäritähti MC Hammer.

47-vuotias amerikkalainen ”hiphop-tähti” nousi aikanaan supersuosioon U Can’t Touch This -hitillään, joka perustui Rick Jamesilta lainattuun bassokuvioon. Muut asukkaat ovat vielä vahvistamatta, mutta huhujen mukaan mukana olisivat myös Pamela Anderson ja Boy George. Tulevalla kaudella asukkaiden määrä on pudotettu neljästätoista kymmeneen.

Big Brother -ohjelman tuotantotiimi lupasi samalla, että tulevalla kaudella ohjelmassa nähdään aikaisempaa nimekkäämpi julkkiskatras ja että talossa tulee myös tapahtumaan enemmän kuin koskaan ennen. Vastaavia lupauksia on toki annettu jokaisella aikaisemmallakin kaudella. Tuotantokausi alkaa 4. tammikuuta.