Miranda Kerr yläosattomissa ja tikkari huulilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Miranda Kerr on seurustellut jo pidempään Hollywood-tähti Orlando Bloomin kanssa. Taannoin kaunotar nähtiin pitkästä aikaa julkisuudessa muutenkin kuin alastomana tai bikineissä, kun hänet ikuistettiin julkkisjuhlien punaisella matolla leopardi-kuvioisessa pitkässä iltapuvussa.

Nyt Miranda Kerr poseeraa puolestaan GQ-lehden saksankielisen version tammikuun numeron kannessa ja sisäsivuilla. Kansikuvassa hento huippumalli nähdään poseeraamassa yläosattomissa ja klassinen punavalkoinen tikkukaramelli huulillaan. Katso kuvat tästä. Lehden sisäsivuilla nähdään myös aikamoinen kattaus näyttäviä huippumalleja juhlatunnelmissa.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.