Olivia Munn härskisssä kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan mallina ja useiden televisio-ohjelmien juontajana. Taannoin julkkiskaunotar esitteli kurvejaan myös Playboy-lehden sivuilla. Nyt vuorossa on kilpaileva aikakauslehti.

Taannoin Olivia Munn julkaisi myös oman lehden, jossa keskityttiin ainoastaan hänen omiin kuviinsa ja juttuihinsa. Hey Olivia! -niminen lehti sisälsi yli sadan sivun verran materiaalia. Pian kaunotar poseeraa kuitenkin hieman tunnetumman Maxim-lehden tammikuun 2010 numeron kannessa ja sisäsivuilla. Erityisesti kansikuvaa voidaan pitää jopa härskinä, sillä siinä hänet nähdään levittelemässä jalkojaan bikineissä. Katso kuvat tästä.

26-vuotias Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild. Työn alla ovat lisäksi elokuvat Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.