Rihanna rajumpana kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme joulukuun alussa kuin suosittu r&b-tähti Rihanna on ikuistettu kuvaamassa seuraavan Hard-singlensä musiikkivideota tavallisuudesta poikkeavissa tunnelmissa. Paparazzikuvien perusteella supertähti nähdään tulevalla videollaan sotatunnelmissa puolialastomana.

Laulaja poseeraa videolla muiden muassa kultainen rynnäkkökivääri kädessään ja mikkihiirimäinen kypärä päässään. Välillä hänen paljasta ylävartaloaan peittävät ainoastaan patruunavyöt, ja lopulta Rihanna nähdään sotaisissa merkeissä möyrimässä maassa yltä päältä mutaisena. Tänään kuvauksista on julkaistu verkossa uusia kuvia, joissa Rihanna nähdään Mad Max -elokuvien tunnelmissa aseet käsissään. Katso kuvat tästä.

Myös musiikkivideon kuvausryhmällä oli hauskaa katsellessaan Rihannan möyrimistä. Myös musiikkimaailman ulkopuolella julkisuudessa on viime aikoina nähty selvästi aikaisempaa rohkeampi Rihanna. Viihdelehti Stara tapasi Rihannan äskettäin New Yorkissa. Lue haastattelu tästä!