Muodokas Rihanna riisui rohkeasti paitansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on tänä syksynä ottanut selvästi aikaisempaa räväkämmän linjan sekä musiikissaan että julkisessa kuvassaan. Aiemmin itseään visusti peitellyt kaunotar on viime aikoina paljastellut oikein urakalla.

Tällä kertaa Rihanna nähdään GQ-lehden kannessa ja sisäsivuilla rohkeasti ilman paitaa, vain kädet rintojensa peittona. Taannoin verkkoon vuotaneissa yksityisissä valokuvissa alastomanakin nähty Rihanna poseeraa myös lehden sisäsivuilla keskimääräistä provokatiivisimmissa kuvissa. Katso kuvat tästä.

– Imagoni on hyvin seksikäs ja sellainen minä kai sitten vain olen. En pukeudu tietyllä tavalla miellyttääkseni jotakuta. Oikeastaan se tapa, jolla pukeudun tekee monet ihmiset vihaiseksi. Minä vain haluan pukeutua niin, koska sellainen minä olen, Rihanna kertoi viime kuussa viihdelehti Staralle.

Pari viikkoa sitten Rihanna julkaisi odotetun uuden Rated R -albuminsa, joka ei ole kuitenkaan menestynyt aivan odotetusti. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu Russian Roulette ei nimittäin sekään onnistunut valloittamaan kovinkaan tehokkaasti singlelistojen kärkipaikkoja. Viihdelehti Stara tapasi Rihannan hieman ennen levyn julkaisua New Yorkissa. Lue haastattelu tästä!