Salma Hayekin muodot veivät huomion Saksassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Salma Hayek on ollut viime aikoina otsikoissa enemmän rintojensa kuin töidensä merkeissä. Taannoin jopa Hollywood-kaunotar Megan Fox kertoi haastattelussa haluavansa samanlaiset rinnat kuin Hayekilla.

Kesällä Salma Hayek antoi rintaruokintaa sairaalle orpolapselle vieraillessaan Sierra Leonessa. Tuolloin hän kertoi, että hänen oma lapsensa olisi ylpeä voidessaan jakaa maitonsa toisen lapsen kanssa. Tempaus sai paljon positiivista palautetta ihmisiltä ympäri maailmaa.

Nyt Salma Hayek on esittellyt muotojaan Saksassa sikäläisen Bild-lehden järjestämissä juhlissa. Uhkea neitokainen oli sonnustautunut juhliin näyttävään vihreään iltapukuun, jonka yläosa oli jäänyt varsin tiukaksi. Katso kuvat tästä. Viime aikoina Salma on puuhastellut suositun Ruma Betty -televisiosarjan parissa, sillä hän kuuluu sarjan tuottajiin.