Taas yksi superjulkkis jätti Twitterin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara käynnisti muutama päivä sitten uuden Jetset Live! -palvelun, jossa lukijat voivat seurata reaaliajassa julkkistähtien kuulumisia heidän Twitter-bloggaustensa perusteella. Palvelu onkin saanut heti odotettua suuremman suosion.

Nyt Twitter on kuitenkin saanut jo monilta kansainvälisiltä supertähdiltä lunta tupaan. Ensimmäisenä palvelusta poistui suosittu teinitähti Miley Cyrus, jonka uusi ihmissuhde paljastui palvelun kautta. Sittemmin esimerkiksi Dave Grohl ja Lily Allen ovat haukkuneet mikrobloggauksen maan rakoon. He eivät jääneet ainoiksi.

Nyt Twitteristä on nimittäin irtisanoutunut myös Rihannan taannoin hakannut hiphop-artisti Chris Brown. Tuoreen Graffiti-albuminsa juuri valmiiksi saanut artisti sai yhteisöpalvelussa niin paljon negatiivista palautetta, että hän päätti lopettaa bloggaamisen siihen.

– Haluan kiittää fanejani kaikesta heidän tuestaan. Rakastan teitä. Näkemiin!!!!!! Chris Brown kirjoitti viimeisessä viestissään.

Tämän jälkeen Brownin tili poistettiin palvelusta. Pettymys ei ollut Brownille ainoa, sillä tyttöystävänsä hakannut artisti ei nauti tällä hetkellä kovin suurta suosiota.

Viikonloppuna hän kirjoitti blogissaan käyneensä Wal-Mart -kaupan levyosastolla. Siellä ei kuitenkaan ollut hyllyssä tai edes varastossa hänen albumiaan lainkaan, mutta uutta Alicia Keysin albumia senkin edestä. Fanit kirjoittivat useiden kauppojen myyjien todenneen, että heidän levyosastolla ei myydä ”naistenhakkaajien” musiikkia.