Tiger Woods maksoi naisia hiljaiseksi jo ennen avioliittoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtavan suhdekohun keskipisteenä parhaillaan oleva golf-tähti Tiger Woods yrittää parhaansa mukaan selviytyä hänen ympärillään vellovasta skandaalista. Päivä päivältä hänen touhuistaan saadaan kuitenkin selville lisätietoja. Nyt on kaivettu esiin mielenkiintoinen tapaus vuosien takaa.

Amerikkalainen TMZ-julkaisu uutisoi tänään, että Tiger Woods olisi sen saamien tietojen mukaan maksanut naisia hiljaiseksi jo ennen avioliittoaan Elin Nordegrenin kanssa. Julkaisun mukaan urheilijatähti pokasi ennen naimisiinmenoaan orlandolaisesta baarista naispuolisen tarjoilijan ja lähti tämän kanssa ajelulle. Pari pysäköi rauhallisen tien varteen, mutta ohi ajanut poliisi saapui yllättäen tarkistamaan tilannetta.

Tigerin kerrotaan hoitaneen itse tilanteen poliisin kanssa, eikä ketään pidätetty. Hänen lakimiehensä ja PR-tiiminsä olivat kuitenkin myöhemmin yhteydessä naiseen varmistaakseen, että tämä pitää suunsa kiinni tapahtumista. julkaisun saamien tietojen mukaan nainen saatiin hiljaiseksi yhteisellä sopimuksella. Tämä tapaus ei ole jäänyt ainoaksi, joka on sovittu rahalla.