Ashley Greene lipsautti salaisuuden kuvaussessiossaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen suosimien Twilight-vampyyrielokuvien kaunotar Ashley Greene on noussut leffojen myötä Hollywoodin julkkistähtien A-sarjaan. Ahkerasti muiden muassa bikineissä poseeraava neitokainen on nyt puhunut hieman ohi suunsa kuvaussessiossaan.

Entertainment Tonight oli mukana seuraamassa, kun Ashley Greene oli mukana Teen Prom -lehden kuvauksissa. Siellä tumma kaunotar kertoi avoimesti neliosaisen elokuvasarjan kolmannesta Eclipse-osasta ja sen kuvauksista. Kyseisen julkaisun mukaan samalla hän vuoti myös salaisuuksia julki.

– Olin innoissani tästä kuvaussessiosta. En ollut liian hermostunut, sillä olen ollut koulun päättäjäispuvussa aiemminkin. Yritin suostutella heitä antamaan asun minulle, jotta olisin voinut lähteä se yllä ulos. En kuitenkaan usko, että niin tulee käymään, kuvauksissa olkaimettomaan purppuraan iltapukuun sonnustautunut Ashley Greene kertoi.

Ashley paljasti olleensa koulun päättäjäisasussa juuri Eclipse-elokuvan kuvauksissa ja saaneensa sittemmin kuvauksissa myös mustelmia.

– En saanut yhtään mustelmia ennen päättäjäiskohtauksen kuvaamista. Minulla meni aika hyvin. Se oli kauheaa, mutta myös hauskaa. Tanssiliikkeemme näyttävät todella hyviltä siiihen saakka kunnes joudumme taistelukohtaukseen ”Eclipsen” takia. Meidän pitää taistella uudestisyntynyttä vampyyriarmeijaa vastaan, Greene paljasti.

Joulukuun loppupuolella julkaistavassa lehdessä Ashleyn yllä nähtävä asu huutokaupataan verkossa DonateMyDress.org -sivustolla. Twilight – Eclipse saa ensi-iltansa 30. kesäkuuta 2010.