Woodsin vaimon Ruotsin miljoonakämppä onkin murju

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lehdistö uutisoi viime viikolla Tiger Woodsin ruotsalaissyntyisen Elin Nordegren -vaimon ostaneen taannoin itselleen uuden asunnon Ruotsista. Tukholman lähistöllä saaressa sijaitsevasta talosta on nyt julkaistu kuvia myös viihdelehdissä.

Otosten perusteella kyseessä ei todellakaan ole ökytalo, vaikka se maksoi lehtitietojen mukaan lähes kaksi miljoonaa euroa. Sen sijaan tontti on arviokkaampi, vaikka saareen pääseekin ainoastaan veneellä. Amerikkalaiset viihdelehdet naljailevatkin parhaillaan siitä, että Ruotsista ei parilla miljoonalla saa kovinkaan kummoista asuntoa. Katso kuvat tästä.

Julkaistuissa kuvissa nähdään kuinka talo vaatii massiivista remonttia, sillä talossa ei näytä olevan tehty remonttia sitten 1960-luvun jälkeen. Esimerkiksi takallisen olohuoneen seiniin on hakattu neljä suurta reikää ja ulkoa talo näyttää lähinnä hylätyltä autiotalolta. Maisemat ovat kuitenkin kunnossa, joten lienee todennäköistä että talo jyrätään maantasalle ja sen tilalle rakennetaan kokonaan uusi lukaali.