Penelope Cruz ja ”salainen poikaystävä” kuvattiin yhdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu latinotähti Penelope Cruz on ollut viime päivinä paljon julkisuudessa julkkisjuhlien ja mystisesti suurentuneiden rintojensa merkeissä. Äskettäin hän poseerasi Lontoossa Nine-elokuvan ensi-iltajuhlissa.

Pedro Almodovarin uudessa Särkyneet-elokuvassa alastomanakin nähtävä 35-vuotias Penelope Cruz on ollut viime aikoina sitkeiden kihlaushuhujen kohteena, sillä hänen ja Oscar-voittaja Javier Bardemin epäillään kihlautuneen huhtikuussa. Yksityisyyttään visusti varjeleva tähtipari ei ole julkisesti vahvistanut edes seurusteluaan, mutta äskettäin heidän kerrottiin suunnittelevan jo häitä, joiden on tarkoitus rauhoitella samalla katolisen Cruzin vanhempia.

Nyt Penelope ja Javier on kuitenkin saatu ikuistettua yhteiskuviin heidän ollessaan romanttisella kävelyllä Beverly Hillsissä. Pariskunta piti toisiaan kädestä kiinni ja halaili avoimesti. Katso yhteiskuvat tästä. Ensimmäisen kerran julkkisparin suhteesta huhuttiin jo 17 vuotta sitten, kun molemmat tähdittivät Jamon Jamon -elokuvaa. Tuolloin heidän kerrottiin harjoitelleen elokuvan seksikohtauksia myös tosielämässä.