Kristen Stewart räväkässä rocktähti-roolissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen Twilight-suosikkielokuvissa pääroolia esittävä Kristen Stewart nähdään pian valkokankaalla myös hieman aikuisemmassa roolissa. Hän näyttelee 1970-luvulle sijoittuviin tositapahtumiiin perustuvassa The Runaways -elokuvassa rocktähti Joan Jettiä.

Elokuvan kuvauspaikoilta on viihdelehdissä julkaistu paljonkin kuvamateriaalia, mutta nyt leffasta on saatu myös virallinen kuva julkisuuteen. Kuvassa Kristen Stewart nähdään vastanäyttelijänsä kanssa rooliasussaan räväkkänä rokkarina. Katso kuva tästä. Elokuvan toisessa pääroolissa Cherie Curriena nähdään Dakota Fanning.

Seuraava Twilight-elokuva Eclipse saa ensi-iltansa kesäkuussa 2010. Huhujen mukaan sarjan neljäs osa jouduttaisiin jakamaan kahteen elokuvaan. Viihdelehti Stara tapasi Kristen Stewartin taannoin New Yorkissa. Lue tähden haastattelu tästä.