Alastomuus yllätti Avatar-tähden kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään ensi-iltansa ympäri maailmaa saavan Avatar-elokuvan miespääosassa nähdään australialainen Sam Worthington, joka esittää elokuvassa uudella planeetalla elävän navi-heimon joukkoon soluttautuvaa sotilasta Jake Sullyä. Elokuva on koostettu elävästä ja animoidusta kuvasta, ja sen tekotapa tuli miehelle lopulta yllätyksenä.

Avatar-tähti Sam Worthington on nyt nimittäin kertonut tarkemmin elokuvan kuvausvaiheesta. Hänen mukaansa ohjaaja James Cameron maalasi näyttelijät sinisiksi ja kuvasi studiossa heidän liikkeensä tietokoneiden käsiteltäväksi. Worthington ei kuitenkaan tiennyt etukäteen, että hänen olisi määrä riisuutua joka päivä puolialastomaksi kuvauksia varten. Hän sai pitää kuvauksissa ainoastaan pientä lannevaatetta miehisten intiimipaikkojensa peittona.

– Minulla ei ollut mitään ylläni. Ainoastaan lannevaate ja sitten he maalasivat minut siniseksi. Ajattelin että jos näin tehdään suuren budjetin elokuvia, niin sitten haluan olla osallisena sellaisessa. Pidin riisumisesta ja tein sen mielelläni joka päivä. Riisuin halusipa Cameron sitä tai ei. Lopulta hänen piti taistella saadakseen minut pukeutumaan, Sam Worthington kertoi Access Hollywoodille.

Lue Avatar-elokuvan arvostelu tästä.