Courtney Love paljasti estottomasti rintansa lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nirvana-yhtyen edesmenneen kaulahahmon Kurt Cobainin puolisona aikoinaan tunnetuksi tullut ja sittemmin myös oman uransa merkeissä otsikoissa ollut Courtney Love  on taistellut jo pitkään vakavien talousvaikeuksiensa kanssa. Tällä viikolla hänen ongelmiinsa lisättiin myös tyttären huoltajuuden menettäminen.

Nirvana-miljoonista huolimatta Love joutui äskettäin oikeuteen esimerkiksi American Express -yhtiön kanssa maksamattomista luottokorttilaskuistaan. Nyt hän ansaitsee lisä rahaa riisumalla viihdelehtien kuvissa. Rockleski poseeraa nimittäin Dazed & Confused -nimisen lehden tuoreen numeron kannessa ja sisäsivuilla muiden muassa asuissa, jotka paljastavat hänen rintansa. Katso kuvat tästä.

Courtney Love myi vuonna 2006 omat oikeutensa Nirvanan musiikkiin, mutta jätti tilittämättä sovitut siivut manageritoimistolle ja kirjanpitäjälle. American Express -yhtiön haastehakemuksen mukaan Love tienasi kaupalla 19,5 miljoonalla dollarilla, josta viisi prosenttia, eli 975.000 dollaria, olisi kuulunut yhtiöille.