David Beckham leikkasi televisiotähden hiukset!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallotähti David Beckham on viime aikoina käynyt julkista debattia siitä pitäisikö hänen pelata oman halunsa mukaisesti AC Milanin riveissä vai tulisiko hänen kunnioittaa amerikkalaisen L.A. Galaxy -joukkueen kanssa tekemäänsä viiden vuoden sopimusta. Näiden lausuntojen vuoksi Beckham on joutunut kotijoukkueensa fanien silmätikuksi ja solvausten kohteeksi.

Nyt David on osoittanut, että hänellä voisi olla lupaava ura aivan toisaalla, kun jalkapalloura joskus hänen osaltaan päättyy. Superjulkkis on nimittäin näyttänyt osaamistaan parturoinnin alalla vieraillessaan amerikkalaisen televisio-ohjelman vieraana.

Keskiviikkona nähdyn vierailun aikana David Beckham saatiin nimittäin suostuteltua leikkaamaan Lopez Tonight! -ohjelman juontajana toimivan George Lopezin hiukset. Metroseksuaali ja mallinakin menestystä niittänyt urheilijatähti ei pannut pahakseen pientä trimmaussessiota. Lisäksi hän kertoi työstävänsä usein itse myös omia hiuksiaan.

– Olen joskus kyllästynyt kun herään aamulla ja katson miltä hiukseni näyttävät. Sitten leikkaan ne itse. Äitini on kampaaja, joten olen perinyt sitä hieman, David Beckham kertoi ohjelmassa.