Fergie ei pysynyt korsettinsa sisällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovasti kehutussa Nine-elokuvassa parhaillaan näyttelevä Stacy ”Fergie” Ferguson on poseerannut viimeisen viikon jo useammassakin kaupungissa leffansa ensi-iltajuhlissa. Nyt elokuvan kulissien takaa on tehty paljastus, joka liittyy juuri häneen.

Saraghinain roolia Rob Marshallin ohjaamassa musikaalielokuvassa näyttelevä Fergie nähdään valkokankaalla laulamassa ja tanssimassa. Elokuvan tuotantotiimistä nimittäin kerrottiin, että The Black Eyed Peas -yhtyeen keulahahmo paljasteli intiimejä ruumiinosiaan oikein urakalla leffan kuvauspaikalla.

Hän ei saanut pientä korsettiaan pysymään yllään tanssikohtauksissa, sillä hänen suurehko rintavarustuksensa ei millään suostunut pysymään asun sisällä. Tämä tapahtui lukuisia kertoja, ja elokuvan puvustaja Colleen Atwood joutui keksimään keinoja saadakseen rinnat pysymään piilossa kameroilta.

– Fergien tanssiminen oli lähinnä Fergien pitämistä korsettinsa sisällä. Se oli todella pieni korsetti, eikä siinä ollut lainkaan olkaimia. Meidän piti lopulta kuitenki lisätä ne, sillä kaiken sen tanssimisen aikana hän ei pysynyt korsetin sisällä, Atwood kertoi WWD-verkkojulkaisulle.