Hurja väite: Tiger Woods pokasi myös popkaunottaren!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtavan suhdeskandaalin keskipisteessä parhaillaan oleva Tiger Woods saa tänä viikonloppuna seurata sivusta, kun hänen vaimonsa Elin Nordegren muuttaa omaisuuttaan pois perheen talosta Floridassa. Samalla on tullut esiin myös Tigerin uusia rakastajattaria ja mielenkiintoinen huhu julkkisnaisesta.

Star Magazine -lehden mukaan Tiger Woodsilla olisi nimittäin ollut suhde myös poplaulajanana ja realitytähtenä tunnetun Jessica Simpsonin kanssa. Lehti väittää Jessican ja Tigerin flirttailleen keskenään tavattuaan heinäkuussa järjestestetyssä golf-turnauksessa.

– Tiger piti näkemästään ja antoi Jessican huomata sen. Jessican mielestä hänen Tonynsä ei kiinnittänyt häneen tarpeeksi huomiota, joten hän päätti pitää hieman hauskaa Tigerin kanssa. Huolimatta siitä mitä Tony olisi siitä ajatellut, lähde väitti lehdelle.

Kilpailevat amerikkalaiset viihdelehdet ovat kuitenkin tyrmänneet lehden julkaiseman väitteen heti tuoreeltaan ja kuvailleet sitä naurettavaksi. Myös lehden kansikuvaa (katso tästä) on nimitetty taideteokseksi, joka kuuluisi naurujen museoon.