Jessica Simpson hurjista Tiger Woods -väitteistä: ”Mikä vitsi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka amerikkalainen viihdelehti Star Magazine julistaa parhaillaan etusivullaan kissankokoisin kirjaimin, että golf-tähti Tiger Woodsilla ja poptähti Jessica Simpsonilla olisi ollut suhde viime kesänä järjestetyn golf-turnauksen aikaan. Nyt Jessica on tyrmännyt väitteet.

– En voi uskoa, että olen jonkun lehden kannessa yhdessä Tiger Woodsin kanssa! Mikä VITSI! Vain että ”shokeeraava sisäpiirin paljastus”?! Se on täyttä valetta, Jessica kirjoitti Twitter-blogiinsa.

Ystäväpiiristä kerrottiin lisäksi Us Weekly -lehdelle, että lehden kannessa nähtävä Jessican ja Tigerin yhteiskuva on aito. Kuva otettiin, kun Jessica teki nopean vierailun kyseiseen golf-tapahtumaan, jossa hän lauloi Yhdysvaltojen kansallislaulun. Vierailunsa yhteydessä häntä pyydettiin poseeraamaan yhteiskuvassa kisan tunnetuimman tähden kanssa.