Jessica Stroup riisui paitansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähtien nuorta polvea edustava näyttelijä-malli Jessica Stroup poseerasi taannoin rohkeissa kuvissa Esquire-lehdessä. Kaunotar nähtiin poseeraamassa alusvaatteisillaan ja läpikuultavaan lakanaan verhoutuneena.

Nyt vuorossa on Complex-niminen lehti, jossa Jessica Stroup poseeraa muiden muassa pelkässä mustassa nahkatakissa, jonka alla ei ole paitaa tai rintaliivejä. Näyttävissä studiokuvissa neitokainen nähdäänkin tuttuun tapaansa räväkkänä. Katso kuvat tästä.

22-vuotias Jessica Stroup on näyttelijä-malli, joka tunnetaan nykyisin parhaiten 90210-nuorisosarjassa nähtävästä Erin Silverin roolistaan. 15-vuotiaasta saakka mallintöitä tehnyt Jessica aloitti näyttelemisen 18-vuotiaana Nickelodeon-kanavan suositusa Unfabulous-sarjassa. Sittemmin hän on tähdittänyt jo monia sarjoja ja televisioelokuvia. Varsinainen läpimurto antaa vielä odottaa, mutta pian hänet nähdään valkokankaalla Homecoming-elokuvassa yhdessä Mischa Bartonin ja Matt Longin kanssa.