Lily Allen ei pääse eroon kurkkutaudistaan – keikkoja perutaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin viime kesänä konsertoinut brittiläinen poptähti Lily Allen on joutunut jälleen perumaan konserttejaan sairastumisen takia. Kurkkuinfektion takia peruttiin keikkoja jo viime viikolla, mutta paraneminen ei ole edistynyt odotetulla tavalla.

Laulaja on kärsinyt kurkunpään tulehduksesta jo parin kuukauden ajan, mutta sitkeä tauti ei ole vielä hellittänyt otettaan. Viime viikonloppuna Lilyn oli määrä esiintyä yhdessä Coldplay-yhtyeen kanssa Mencap’s Big Noise Session -tapahtumassa, joka järjestettiin Exeterin keskiaikaisessa linnassa.

Eilen hänen kalenteristaan jouduttiin perumaan yksi hyväntekeväisyyskeikka ja kaksi televisioesiintymistä. Ikävin peruuntunut keikka oli kuitenkin joulukuun alussa Lontoossa järjestetty Jingle Bell Ball -tapahtuma, jossa esiintyi lukuisia tunnettuja maailmantähtiä, Daily Star uutisoi.

Lily Allen tunnetaan kuitenkin ”sitkeänä sissinä”, joka ei kovin heppoisin perustein keikkojaan peru. Tästä osoituksena nähtiin myös Helsingin konsertti, jossa poptähti vuodatti koko keikan ajan tuskan kyyneleitä satutettuaan edellisenä iltana selkänsä. Katso kuvia konsertista tästä.