R.I.P. Brittany Murphy 1977 – 2009

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista hetki sitten kantautuneen tiedon mukaan suosittu amerikkalaisnäyttelijä Brittany Murphy on kuollut. 32-vuotiaana menehtyneen tähden kerrotaan saaneen sydänkohtauksen aviomiehensä asunnon suihkussa. Murphyn äiti löysi tyttärensä elottomana suihkusta, eikä häntä saatu enää elvytettyä.

Näyttelijätär tuli suomalaisillekin tutuksi lukuisista elokuvarooleistaan. Brittany Murphy teki elokuvadebyyttinsä vuonna 1995 yhdessä Alicia Silverstonen kanssa elokuvassa Clueless. Yhden parhaista rooleistaan hän teki kuitenkin hiphop-aiheisessa elokuvassa 8 Mile, jossa hän näytteli yhdessä hiphop-tähti Eminemin kanssa.

Näiden lisäksi hän on tähdittänyt noin 40 muutakin elokuvaa ja televisiosarjaa. Tänä vuonna hänet nähtiin kolmessa elokuvassa, jotka ovat Deadline, Across The Hall ja Abandoned. Edellisen kerran Brittany Murphy oli otsikoissa vain pari viikkoa sitten, kun hänen aviomiehensä Simon Monjack sai sairauskohtauksen Los Angelesin lentokentällä.