Avatar-ohjaaja: Arnold Schwarzenegger palaa näyttelijäksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikoinaan kehonrakennuksen ja lihaksikkaiden roolien merkeissä maailmanlaajuiseksi tähdeksi noussut Arnold Schwarzenegger on toiminut vuodesta 2003 saakka Kalifornian kuvernöörinä. Hänen on kuitenkin jo useampaan kertaa kerrottu haikailevan edelleen näyttelemisen pariin.

Erityisesti vuonna 1984 ensi-iltansa saaneesta Terminator -elokuvasta tunnettu nykyinen kuvernaattori teki pienen cameo-roolin taannoisessa Terminator Salvation -elokuvassa, mutta hän ei edes käynyt leffan kuvauksissa. Pieni rooli oli nimittäin rakennettu aikaisemmista elokuvista peräisin olevasta materiaalista.

Alkuperäisen Terminator-elokuvan aikoinaan ohjannut ja parhaillaan parrasvaloissa Avatar-elokuvan merkeissä oleva James Cameron on nyt paljastanut, että Arnold Schwarzenegger aikoo palata näyttelijäksi, kun hänen kuvernööri-uransa päättyy ensi vuonna.

– Kun hän pääsee johtamasta maailman viidenneksi suurinta talousmahtia, hän tulee luultavasti palaamaan näyttelijäksi. En tosin voi puhua hänen puolestaan, mutta tiedän sen olevan hänelle rakkainta, James Cameron kertoi Fox Newsille.