Törttöillyt Tiger Woods halutaan hittielokuvaan – stripparin kanssa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi kuluneen vuoden hittielokuvista oli Las Vegasiin sijoittuva amerikkalaisleffa Kauhea kankkunen. Leffan tekeminen maksoi 35 miljoonaa, mutta se toi lippukassoihin huimat 459 miljoonaa dollaria. Suuren menestyksen myötä elokuvalle ryhdyttiin heti valmistelemaan jatko-osaa.

Nyt tuotantotiimi haluaa kiinnittää mukaan Tiger Woodsin. Bahamalle mediakohua paennut Tiger Woods olisi elokuvan ohjaaja Todd Phillipsin mielestä oivallinen valinta krapulakomedian jatko-osaan. Ensimmäisen elokuvan cameo-roolissa nähtiin raiskauksesta taannoin tuomion saanut nyrkkeilylegenda Mike Tyson, ja Woods olisikin luonnollinen seuraaja hänelle.

– Yritämme saada Tiger Woodsin mukaan jatko-osaan. Ja samalla auttaa häntä parantamaan imagoaan. Mike Tyson piti Kauhean kankkusen tekemisestä, koska hän rakastaa imagonsa kanssa pelleilyä. Hän tiesi, että emme tekisi pilkkaa hänestä vaan hänen imagostaan, Todd Phillips kertoi HollyScoop-julkaisulle.

Edellisessäkin elokuvassa nähty Heather Graham näytelisi alustavien suunnitelmien mukaan jatko-osassa raskaana olevaa stripparia, jonka kanssa Tiger Woodsilla olisi peliä.

– Se olisi niin hauskaa. Kuulostaa todella hyvältä, ohjaaja hehkutti tarinaa.