Hiphop-tähti loukkaantui vakavasti auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-artisti Beanie Sigel on joutunut lauantaina vakavaan auto-onnettomuuteen. Artisti, oikealta nimeltään Dwight Grant, oli matkustajana autossa, joka törmäsi traktorin vetämään traileriin.

Beanie Sigelin tiedottajan mukaan artisti sai onnettomuudessa vammoja kasvoihinsa, käsiinsä ja jalkoihinsa.

– Sigel oli poistumassa studioltaan Baltimoresta, kun traktorin traileri osui häntä kuljettaneeseen ajoneuvoon. Auto jäi alakynteen ja Beans sai vammoja. Vielä ei ole tietoa loukkaantuiko onnettomuudessa myös muita, lähde kertoi Examiner-lehdelle.

35-vuotias Beanie Sigel julkaisi The Truth -esikoislevynsä vuonna 2000. Levy menestyi hyvin, ja hänen vuonna 2005 julkaistu The B Coming -albuminsa myi jo platinaa. Sittemmin hän on ollut usein tekemisissä poliisin kanssa ja mukana esimerkiksi ampumatapauksessa.