”Brittany Murphy kuoli kipulääkkeisiin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissapäivänä Hollywoodissa yllättäen 32-vuotiaana kuollut näyttelijätär Brittany Murphy menehtyi tämänhetkisten epäilyjen mukaan luonnollisten syiden takia. Tästä ei ole kuitenkaan vielä varmuutta, koska eilisen ruumiinavauksen tulokset saadaan vasta helmikuussa.

Julkkisbloggaaja Perez Hilton ennusti Murphyn kuolemaa jo pari viikkoa aiemmin, ja heti kuoleman jälkeen useammatkin tahot totesivat kuoleman johtuneen huumeista tai lääkkeistä. Nyt asiaan on saatu lisää lausuntoja, kun tähden ystäväpiiri on valottanut asian taustoja. Heidän mukaansa Brittany Murphy menehtyi Michael Jacksonin tapaan lääkecocktailin takia, The Sun uutisoi.

Muutamia kuukausia sitten Brittany oli otsikoissa karmeiden huuliensa merkeissä, sillä kauneusleikkaus ei onnistunut aivan toivotulla tavalla. Nyt ystäväpiiristä kerrotaan, että hän joutui useiden kauneusleikkaustensa jälkeen käyttämään voimakkaita kipulääkkeitä, joihin hän jäi lopulta koukkuun. Yksi näistä lääkkeistä oli Vicodin, jonka epäillään olleen osasyyllinen myös Michael Jacksonin kuolemaan.

Brittany nähtiin kolmisen viikkoa sitten Across The Hall -elokuvansa ensi-illassa Hollywoodissa. Tuolloin näyttelijä oli hyvällä tuulella ja iloinen, mutta väitteiden mukaan hänen askelluksensa oli kuitenkin hataraa. Tuolloin lehdistössä epäiltiin, että syynä olisi ollut kokaiinin käyttö, mutta Brittany kiisti väitteet huumeriippuvuudestaan.