Brittany Murphyn kuolinsyy pysyy pimennossa – helmikuuhun saakka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissailtana yllättäen sydänkohtaukseen kotonaan kuolleelle näyttelijä Brittany Murphylle suoritettiin eilen Los Angelesissa ruumiinavaus hänen aviomiehensä toiveiden vastaisesti. 32-vuotiaana kuolleen tähden kuolinsyytä ei saada varmuudella kuitenkaan tietää vielä hetkeen.

Ruumiinavauksessa selvisi, että näkyviä Murphyllä ei ollut näkyviä ruumiinvammoja, joten lisätietoa saadaan vasta laboratoriotulosten valmistuttua. Los Angelesin johtava patologi Ed Winters kertoi E! Online -julkaisulle, että tuloksia saadaan vasta kuuden – kahdeksan viikon kuluttua.

Siihen saakka spekulaatiot nuoren näyttelijän kuolemasta saavat siis velloa julkisuudessa. Heti kuoleman jläkeen useat lähteet epäilivät kuoleman johtuneen huumeista, mutta poliisitutkimuksissa Murphyn asunnosta ei löytynyt huumeita tai luvattomia lääkkeitä. Brittany oli sairastellut rajusti muutamien päivien ajan ennen kuolemaansa.