Carrie Underwood kihlasi NHL-tähden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Carrie Underwood julkaisi marraskuussa Play On -nimisen uuden levyn, jonka sisältö päätyi ennen aikojaan internetin syövereihin. Verkkoon vuotivat muiden muassa kappale Someday When I Stop Loving You. Nyt neitokainen on kihlautunut poikaystävänsä kanssa.

26-vuotias Carrie Underwood ja Ottawa Senatorsin 29-vuotias pelaaja Mike Fisher aikovat naimisiin, mutta hääpäivää ei ole vielä päätetty. Poptähti ikuistettiin maanantaina katsomassa tuoreen kihlattunsa ottelua uusi kihlasormus nimettömässään. Fisher paljasti kihlautumisen hieman ennen pelin alkamista ja kertoi toimittajille elävänsä jännittäviä aikoja. Muuten pariskunta ei ole juuri julkisuudessa suhdettaan kommentoinut.

American Idol -kilpailun neljännen tuotantokauden taannoin voittanut poppari Carrie Underwood on myynyt urallaan noin 13 miljoonaa levyä ja voittanut muiden muassa Grammy-palkinnon. Hänen debyyttilevynsä Some Hearts on edelleen Yhdysvaltojen nopeimmin myynyt naisen esikoislevy, ja albumilta lohkaistiin Yhdysvalloissa aikanaan kolme listaykköstä. Taannoin Carrie rankattiin myös maailman kuudenneksi seksikkäimmäksi lätkäkissaksi seurustellessaan jääkiekkotähti Mike Fisherin kanssa.