Kate Beckinsale on yksi seksikkäimmistä äideistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi taannoin Esquire-lehdessä äänestetty näyttelijäkaunotar Kate Beckinsale on siviilissä kymmenvuotiaan Lily Mo -nimisen tyttären äiti. Sitä ei tosin uskoisi hänen valokuvistaan.

Nyt maailman seksikkäimpien äitien joukkoon kirkkaasti lukeutuva Kate Beckinsale on kuvattu näyttävässä kuosissa. Brittiläissyntyinen supertähti ikuistettiin nimittäin mustassa nahkatakissa, harmaassa minihameessa ja aurinkolasit silmillään. Katso kuvat tästä.

Kate Beckinsale ei ilmeisesti itse ole kovin tyytyväinen vartaloonsa, sillä aiemmin hänen väitettiin pyytäneen elokuvansa tuotantotiimiä suurentamaan digitaalisesti hänen rintojaan valkokankaalle. Huhuille ei saatu koskaan vahvistusta, mutta viime vuonna hän pyysi joka tapauksessa saada käyttää sijaispeppua Whiteout-elokuvassa.