Kellomerkki korjaa uutisointia: ”Pysymme Tiger Woodsin takana!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtavan mediakohun keskipisteenä edelleen oleva urheilijatähti Tiger Woods on menettänyt merkittävän osan suurista sponsoreistaan, mutta esimerkiksi Nike on ilmoittanut jatkavansa sopimusta. Pari päivää sitten myös kellomerkki TAG Heuerin ilmoitettiin vetätyneen yhteistyöstä tai ainakin vähentävän sitä.

Nyt kellomerkki on kuitenkin korjannut virheellistä uutisointia ja julkaissut verkkosivustonsa etusivulla suuren mainoksen, jossa Tiger Woodsin vieressä on teksti ”TAG Heuer seisoo Tiger Woodsin takana”. Yhtiö haluaa näin katkaista siivet vääriltä tiedoilta. Katso etusivu tästä.

Tigerin tämänhetkinen olinpaikka on tuntematon, sillä hänen kerrottiin suunnanneen toissapäivänä huvijahdillaan merelle ja mahdollisesti Bahaman suuntaan. Häntä ei ole nähty julkisuudessa marraskuun 27. päivän jälkeen.