Lindsay Lohan tonttuilee uimapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien muiden julkkistähtien tavoin myös poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on nyt poseerannut jouluisissa tunnelmissa. Hän kirmailee nimittäin verkossa julkaistuissa valokuvissa uimarannalla tonttulakki päässään.

Tonttulakin lisäksi muu joulutunnelma kuitenkin puuttuu kuvasta, sillä neitokaisella on tonttuasun sijaan yllään vain sininen uimapuku. Katso kuvat tästä.

Edellisen kerran Lindsay Lohan nousi otsikoihin toissapäivänä, kun hänen kollegansa Brittany Murphy menehtyi yllättäen sydänkohtaukseen vain 32-vuotiaana. Kuolemantapauksen jo pari viikkoa aiemmin ennustanut julkkisbloggaaja Perez Hilton varoitti heti tiedon leviämisen jälkeen muiden muassa Lohania samankaltaisesta kohtalosta. Lindsayllä on ollut jo pitkään ongelmia päihteiden kanssa, mutta viime aikoina hänen uskotaan saaneen elämänsä taas pääosin raiteilleen.