Brittany Murphyn kotona voimakkaita lääkeaineita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehdissä uutisoitiin aiemmin tällä viikolla, että yllättäen sydänkohtaukseen menehtyneen näyttelijä Brittany Murphyn kotoa ei löydetty lainkaan huumeita tai luvattomia lääkkeitä. Nyt asiasta on saatu tarkempia tietoja, jotka voivat viitata lääkkeiden mahdolliseen myötävaikutukseen.

Aikaisemmin julkisuudessa esitetyt tiedot pitävät siis edelleen paikkansa, mutta Murphyn kotoa löydettiin siitä huolimatta lukuisia erittäin voimakkaita lääkeaineita. Niihin kaikkiin oli kuitenkin olemassa reseptit. Lääkkeet oli nimittäin määrätty Brittanylle, hänen äidilleen ja aviomiehelleen.

– Hänen yöpöydällään oli suuri määrä reseptilääkkeitä, jotka oli kirjoitettu uhrille. Huomasimme myös useita tyhjiä lääkepurkkeja, jotka oli määrätty hänen aviomiehelleen, äidilleen ja vielä nimeämättömälle kolmannelle henkilölle, viranomaiset vahvistivat TMZ-julkaisulle.

Lääkkeiden joukossa oli muiden muassa Topamax, Methylprednisolone, Fluoxetine, Klonopin, Carbamazepine, Ativan, Vicoprofen, Propranolol, Biaxin ja Hydrocodone -lääkkeitä, jotka ovat muiden muassa masennus-, kipu- ja migreenilääkkeitä. Lääkkeet eivät siis olleet laittomia. Niiden mahdollista osuutta kuolemaan tutkitaan parhaillaan, ja tuloksia saadaan alustavien tietojen mukaan helmikuussa.