Jessica Simpson kuvattiin meikittömänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla Star Magazine väitti kansijutussaan, että näyttelijä-laulaja Jessica Simpson olisi ollut yksi Tiger Woodsin lukuisista petikavereista, kun urheilijatähti oli pokannut vaalean kaunottaren golf-kilpailuista. Jessica kiisti tiedot välittömästi roskana, eivätkä muut mediatkaan tainneet väitteitä uskoa.

Nyt Tigerin suhdekohu on kuitenkin jo Jessican osalta historiaa ja hän voi keskittyä taas täysillä uraansa. Yleensä Jessica Simpson tunnetaan huolitellusta ulkonäöstään, ja poikkeus vahvistanee säännön. Hänet kuvattiin nimittäin toissapäivänä New Yorkissa meikittömänä. Katso kuvat tästä.

Paparazzien piirittämäksi joutunut meikitön tähti ei näyttänyt olevan lainkaan hämillään, vaan hän tyytyi lähinnä naureskelemaan tilanteelle. Jessican hyväksi on kuitenkin todettu, että hän näyttää jopa meikittömänä varsin hyvältä. Viihdelehdissä on viime aikoina nähty useita meikittömiä tähtiä, joista ei voida sanoa samaa.