Australialaismalli muodokkaana beachilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimman mediamogulin Rupert Murdochin pojan, Lachlan Murdochin, kanssa naimisissa oleva mallikaunotar Megan Gale lienee suomalaisille vielä suhteellisen tuntematon nimi. Esimerkiksi Italiassa hän on kuitenkin erittäin tunnettu huippumalli.

Kahden lapsen äiti on nyt ikuistettu viettämässä aurinkoista vapaapäivää rannalla yhdessä miehensä kanssa. Muodokas Gale oli sonnustautunut rantapäivää varten mustavalkoisiin bikineihin ja hellehattuun. Katso kuvat tästä.

34-vuotias australialainen mallikaunotar Megan Gale aloitti mallintyöt 18-vuotiaana kotikaupungissaan Perthissä ja muutti pian töiden perässä Sydneyyn. Sittemmin hän on tehnyt myös kansainvälistä uraa ja toiminut esimerkiksi italilaisen puhelinyhtiön mainoskasvoja jo kymmenen vuoden ajan. Samalla hänet nimitettiin Australian viralliseksi mainoskasvoksi Italiassa. Mallintöiden lisäksi Megan Gale on kokeillut siipiään myös näyttelijänä muutamissa pienen budjetin elokuvissa ja televisiosarjoissa. Galella ja Lachlan Murdochilla on kaksi yhteistä lasta.