25 oudointa tapaa käyttää ”roudarinteippiä” – mukana bikinit ja iltapuku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvaa vuotta ja siten myös vuosikymmentä on enää jäljellä reilu viikko, ja näinä aikoina kerätäänkin innokkaasti monenlaisia listauksia mitä ihmeellisimmistä asioista. Nyt vuorossa ovat 25 oudointa tapaa käyttää roudarinteippiä.

Kyseessä on luonnollisesti kuvagalleria, jossa listan ykkösenä nähdään kuinka povipommille on tehty roudarinteipistä bikinit ala- ja yläosineen. Tarina ei kuitenkaan kerro kuinka helposti teipit saatiin myöhemmin poistettua mallin iholta. Listalle mahtuu myös muitakin bikinitoteutuksia. Katso kuvat tästä.

Bikiniteippauksen lisäksi mukana on monenlaisia hauskoja viritelmiä kissan hatusta naisen housuihin ja merenneidon asusta sandaaleihin. Erityisen näyttävät ovat myös roudarinteipistä tehdyt iltapuvut ja mekot sekä mies ja nainen, jotka on kääritty kokonaan teipin sisään.