Playboy-tähti Olivia Munnin rintavako kääntää katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan mallina ja useiden televisio-ohjelmien juontajana. Taannoin julkkiskaunotar esitteli kurvejaan myös Playboy-lehden sivuilla. Munn julkaisee myös omaa lehteään, jossa keskityttiin ainoastaan hänen omiin kuviinsa ja juttuihinsa.

Hey Olivia! -nimisen lehden ensimmäinen numero sisälsi yli sadan sivun verran materiaalia, ja nyt lehden tuorein numero esittelee jälleen uusia näyttäviä otoksia kaunottaresta. Mukana on studiokuvien lisäksi myös kännykkäkameran kuvilta näyttäviä otoksia. Katso kuvat tästä.

26-vuotias Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild. Työn alla ovat lisäksi elokuvat Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.