Teinitähti Miley Cyrus paljasti: ”Minulla on sydänvika”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Miley Cyrus on paljastanut yksityisasioita terveydentilastaan. Hän nimittäin kertoi haastattelussa sairastavansa takykardiaa, eli eräänlaista rytmihäiriötä. Sairaudessa hänen sydämensä sykenopeus ylittää normaalin ihmisen sykkeen.

Mileyn sydänvika ei ole hengenvaarallinen, mutta hän itse kertoi huolestuvansa aina kun hän on esiintymislavalla tai alkaa tuntea stressiä.

– Yritän olla stressaamatta liikaa. Sellaisessa tilanteessa kuvittelen itseni kymmenen vuoden päähän ja ajattelen, että onko tilanne merkittävä elämäni kannalta? Muuttaako tilanne sitä missä minä olen kymmenen vuoden kuluttua? Onko tilanne taakkanani myös elämäni iloisimpina hetkinä? Ei ole? Miley kertoi Boston.com -julkasun mukaan keinoista rauhoittaa itsensä.

Varsinaiseen sydänvikaan ei elintavoilla voi kuitenkaan vaikuttaa. Tykytysten syntyä voidaan kuitenkin hieman ehkäistä. Teinitähti uskoo rauhallisen mielen olevan oikea tapa välttää ongelmia.

– Muussa tapauksessa stressaan itseni hengiltä, kun pitäisi mennä ja tulla, soitella ja fiksailla juttua. Loppujen lopuksi tilanne ratkeaa usein itsestään.